ODGOI online

Het communicatiehoofdkwartier van het Grote Onderzoek verstuurde een persbericht:

'Heeft u de presentatie van de onderzoeksresultaten op 17 februari gemist, of wilt u deze nogmaals bekijken? De opnames van de livestream zijn nu beschikbaar. U vindt ze hier. Op deze pagina vindt u ook een samenvatting van de resultaten. De opnames zijn in het Nederlands en in het Engels te bekijken. 

Lees de eerste boeken nu gratis online

De eerste vijf publicaties die voortkomen uit het onderzoeksprogramma, Over de grens, Sporen van betekenis, Een kwaad geweten, Van Rij en Stam en Diplomatie en geweld, zijn nu gratis (open access) te lezen. Ga daarvoor via bovenstaande links naar de pagina van het boek en druk daar op de knop ‘download op open access platform’. U kunt de boeken online lezen of als PDF downloaden. De Engelse vertaling van Over de grens, Beyond the Pale, is ook via deze weg digitaal beschikbaar. 

De overige boeken zullen na publicatie ook via open access gratis te lezen zijn. Houd voor de verschijningsdata en de links naar de open access boeken de website van Amsterdam University Press in de gaten. De boeken blijven uiteraard ook in gedrukte versie beschikbaar.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Die beantwoorden wij uiteraard graag. Mail ons via info@ind45-50.nl. Wij hebben hier de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.'

Share our website