Veilingdagen en taxaties

Expert Frans Leidelmeijer


Het komende jaar is het weer druk op het front van de Indische en Aziatische kunst, in en rond het Haags Venduehuis der notarissen aan de Nobelstraat 5. Specialisten Frans Leidelmeijer en Chris Vellinga doen taxaties op afspraak en presenteren hun vondsten tijdens veilingen. Hierbij de data van het eerste half jaar.

Taxaties
Den Haag: elke eerste maandag van de maand wordt er getaxeerd aan de Nobelstraat, tussen 10 en 16 uur, waarbij o.a. Indonesische schilder- en beeldhouwkunst, Aziatica en Aziatisch en Europees porselein welkom zijn.
Amsterdam: Frans Leidelmeijer verricht met zijn collega Vellinga elke maand een middag lang taxaties op het gebied van Ind(ones)ische schilder- en beeldhouwkunst, Europese schilderkunst, moderne kunst en Chinees porselein, aan de Lijnbaansgracht 369-H. De data voor het komend half jaar: 20 januari, 17 februari, 17 maart, 14 april, 26 mei en 16 juni, van 11 tot 16 uur.
Voor nadere informatie kunt u terecht bij Philomeen van ’t Hooft: p.vanthooft@venduehuis.com.

Veilingen
Van 21 februari tot 7 maart is er een online veiling van Indonesische krissen, kunst en kunstnijverheid. Wie zich registreert, kan meebieden.

In juni zijn er een zaal- en een online veiling van Aziatische kunst.

Kruisbestuiving
NB: Frans Leidelmeijer is ook te horen tijdens de vertoningen van zijn film Kruisbestuiving in Museum Het Schip, over de invloed van de Indonesische cultuur op toegepaste kunst en architectuur in Nederland in de periode 1890-1940.

 
Share our website