Esther Wils

Boekenblog van start

  • (0) comments
  • 10/03/2021
Het was meteen al de bedoeling, maar het kwam er niet van. Zoals dat vaak gaat: de ambitie was groter dan wij konden waarmaken. Het leven kwam er tussendoor.
Er ligt op de redactie een grote stapel boeken waarvan maar een deel in het tijdschrift terechtkomt. De redenen daarvoor zijn divers: soms heeft een boek al zo veel aandacht gekregen in de media dat het jammer is het beperkte aantal papieren pagina's ervoor te gebruiken, soms worden er spontaan artikelen ingezonden die nóg interessanter zijn dan de voorgenomen bespreking. En het belangrijkste: het zijn er gewoon veel te veel. Op zich heel opwekkend dat er zo veel verschijnt - en zo veel gebeurt, want het gaat niet alleen om boeken die we willen bespreken; we gaan u ook attent maken op opmerkelijke nieuwsberichten, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Die vindt u onder Nieuws.
Daarvoor kunnen wij ook een beroep doen op onze deskundige medewerkers. Behalve het aantal abonnees, groeit ook het aantal medewerkers gestaag. Er is duidelijk behoefte aan een krities & onafhankelik podium als Indies tijdschrift